Polisi Penghantaran

Penghantaran Biasa:

Anggaran masa penghantaran sehingga 14 hari bekerja.

Semua proses pesanan hanya berlaku pada hari bekerja, iaitu pada hari Isnin hingga Jumaat, dari jam 9 pagi hingga 5 petang Malaysia. Pesanan yang dibuat pada hari Sabtu, Ahad, cuti, atau selepas jam 5 petang diproses pada hari perniagaan berikutnya. Semua pakej dihantar dari hari Isnin hingga Jumaat.

Pembelian dalam jumlah besar mungkin menambah 1-3 hari bekerja untuk penghantaran. Barang barang boleh dibungkus secara pukal.

Barangan khusus boleh mengambil masa antara 5-15 hari bekerja untuk dihantar.

NOTA: Barang kami mungkin dihantar dari beberapa gudang pemenuhan. Oleh itu, anda mungkin menerima pembelian dalam pakej yang berasingan.


Penghantaran

Souk Asia tidak bertanggungjawab atas kelewatan yang mungkin ditanggung oleh syarikat penghantaran kerana keadaan di luar kawalan mereka. Ini termasuk (tetapi tidak terhad kepada) keadaan cuaca, kelewatan mekanikal, kegagalan peralatan.

Souk Asia tidak bertanggung jawab atas kelewatan yang mungkin ditanggung oleh syarikat penghantaran kerana maklumat alamat yang tidak lengkap, atau maklumat alamat yang salah yang diberikan oleh pelanggan.

Semua pakej berinsuran semasa meninggalkan Souk Asia. Sekiranya bungkusan rosak semasa penghantaran, anda tidak harus menerima bungkusan tanpa mendokumentasi kerosakan dengan sesuai. Souk Asia tidak bertanggungjawab untuk barang yang rosak semasa penghantaran.